Unidea travel

Zanzibar

  • Avio karte Beograd Zanzibar od 584 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Zanzibaru, noćenje od 57 € tri-zvezdice i 255 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Zanzibar  ili i smeštaj na ostrvu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Privlačnost Zanzibara kao najpoznaijeg ostrva Tanzanije je neprocenjiva. Beli pesak i tirkizne vode preovladjuju na ostrvu, a afrički, indijski i persijski uticaju prepliću se u Kamenom gradu i čine bogatu kulturnu pozadinu.
Plaže na Zanzibaru su opravdano poznate.
Bilo kao opuštanje nakon safarija ili kao samostalna destinacija, plaže na istočnoj obali Zanzibara i oko njegovog severnog vrha nude tipičan raj na tropskom ostrvu.
Grad Zanzibar je glavno ostrvsko naselje, a istorijski stari Kameni grad njegovo je srce i duša.
Takođe divno mesto za uživanje u ostrvskim ritmovima.
Istražite vrtove Forodhani, živahnom delu obale , gde se predveče okupljaju
žitelji zanzibara svih uzrasta da gledaju kako sunce zalazi i uživaju u prizoru koji prolazi.
Suprotno od vrtova nalazi se masivna stara tvrđava, koji su sagradili Osmanski Arapi kada su 1698.godine zaplenili Zanzibar od Portugalaca.
Takođe je ovde impozantna kuća čudesa koja se može pohvaliti najvećim izrezbarenim vratima u istočnoj Africi.
Ono što se još može videti u Zanzibaru je i džamija Aga Khan i Ijumaa, persijska kupatilišta Hamamni- prva javna kupatilišta na Zanzibaru- i Anglikansku katedralju sa pokretnim spomen mestom za robove i izložbu robne trgovine u Istočnoj Africi.
Posetite živahnu pijacu Darajani, gde prodavci nude šareni asortiman tekstila, voća, plastičnog posuđa i još mnogo toga.
Usput je mnoštvo malih prodavnica za razgledanje, prepunih radoznalosti i mirisnih karanfilića, cimeta i druhih začina.
Zanzibar nije vaše prosečno turističko odredište.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65