Unidea travel

Vašington

  • Avio karte Beograd Vašington od 519 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Vašingtonu, noćenje od 108 € tri-zvezdice i 339 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Vašington ili i smeštaj u samom gradu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Vašington, Okrug Kolumbija (engl. Washington, D.C.) je glavni grad SAD. Dobio je ime po Džordžu Vašingotnu, vrhovnom komandantu američke vojske u Američkoj revoluciji i prvom predsedniku SAD.
Vašington je sedište Svetske banke, Međunarodnog monetarnog fonda i Organizacije američkih država kao i mnogih drugih međunarodnih i nacionalnih ustanova.
Takođe, Vašington ima brojne američke spomenike, muzeje i sportske klubove, pa je jedno od glavnih turističkih odredišta u SAD. Zato, ne treba da čudi podatak da je turizam jedna od bitnijih privrednih grana.
Grad je četvrti u svetu po gustini hotela. Godišnje ga poseti više od 18.000.000 turista, od kojih su većina američki državljani.
Obavezno obići: Belu kuću, Kongresnu biblioteku, Linkolnov memorijalni centar, Nacionalni vazduhoplovni i astronomski muzej, brojne zelene gradske parkove (najveći Rok Krik Park u kome se nalazi zoološki vrt izgrađen 1890. god)…

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65