Unidea travel

Varšava

  • Avio karte Beograd Varšava od 115 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Varšavi, noćenje od 45 € tri-zvezdice i 99 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Varsava  ili i smeštaj u Varsavi, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Varšava je glavni i najveći grad Poljske. Metropola se nalazi na reci Visli u centralnoj Poljskoj.
Danas je Varšava moderna evropska prestonica čijom panoramom dominiraju futuristički oblakoderi. Ona je i grad koji je uspeo da zadrži svoje staro ruho, obnovivši sve što je srušeno u ratu i nastavljajući da neguje svoju istoriju i kulturu.
Varšava ima šta da ponudi, nemojte oklevati i posetite glavni grad Poljske.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65