Unidea travel

Vankuver

  • Avio karte Beograd Vankuver od 650 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Vankuveru, noćenje od 90 € tri-zvezdice i 170 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Vankuver  ili i smeštaj u samom gradu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Vankuver (engl. Vancouver, franc. Vancouver) je najveći i najznačaniji grad u zapadnom delu Kanade (Britanska Kolumbija). O lepoti grada svedoči i činjenica da se više puta našao na Forbsovoj listi “Najleši gradovi sveta”. Poznat je i kao jedan od najboljih gradova za život na svetu  i kao prava kosmopolitska metropola. Veliki broj stanovnika su potomci imigranata iz celog sveta. Vankuver je veliki centar za snimanje filmova i televizijskog programa, zbog čega je stekao nadimak “Severni Holivud”.
U gradu se snimaju filmovi već skoro jedan vek, a sve je počelo sa Edison Manufacturing Company.
Položaj grada ga je učinio značajnom turističkom destinacijom. Turisti posećuju gradske vrtove, mnogobrojne parkove (od kojih je naveći Stenlijev park-404 hektara),
Park kraljice Elizabete, Vandusenovu botaničku baštu, planine, okean i šume u okolini grada. Svake godine preko milion ljudi dođe u Vankuver na svojim krstarenjima, koja često produžuju dalje do Aljaske.
Umerena klima u gradu i blizina okeana, planina, reka i jezera učinili su ovaj predivni grad popularnom destinacijom za rekreaciju na otvorenom.
Svetskom izložbom koja je održana 1986. godine počinje ubrzani razvoj Vankuvera koji traje i danas o čemu svedoči i domaćinstvo Zimskih Olimpijskih igara
2010.godine.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65