Unidea travel

Tunis

  • Avio karte Beograd Tunis od 194 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Tunisu, noćenje od 50 € tri-zvezdice i 99 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Tunis  ili i smeštaj u samom gradu ili u nekim od turstickih centara, Hamamet, Sus ili Monastir,  rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Tunis je Africka zemlja puna kontrasta i zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.
Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak Tunisa ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže na 1300 km sa dugim peščanim plažama.
Zvanični jezik Tunisa je arapski, ali se takođe dosta govori i francuski.
Grad Hamamet je najveći tunižanski turistički centar i privlači posetioce iz cele Evrope.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65