Unidea travel

Toronto

  • Avio karte Beograd Toronto od 494 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Torontu, noćenje od 81 tri-zvezdice i 432 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba) 
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Toronto  ili i smeštaj u samom gradu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Toronto je najveći grad Kanade i glavni grad kanadske provincije Ontario. Sa svojih 2.5 miliona stanovnika, je peti po veličini grad u Severnoj Americi, iza Mexico Citya, New Yorka, Los Angelesa i Chicaga. Najveća gradska znamenitost je televizijski toranj CN Tower (Canada National Tower), visok 553 m, donedavno najviša samostojeća građevina na svetu. Sa CN Towera postoji vidikovac (staklena kupola) iz kojeg se pruža pogled na celi grad i jezero Ontario. Od ostalih znamenitosti valja spomenti Gradsku većnicu, svojevremeno smatranu za ultra modernu građevinu, stadion Rogers centre, jedan od najvećih trgovačkih centara na svetu Eaton Centre, mnogo pozorišta i muzeja. Toronto je prepun velikih javnih parkova i rekreativnih centara.
Posebno je atraktivna zona uz jezero i ostrva na jezeru (Toronto islands), koji su rezervisani isključivo za rekreaciju – oni su najveća američka zona na kojoj je zabranjen promet automobilima.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65