Unidea travel

Tokio

  • Avio karte Beograd Tokio od 538 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Tokiju, noćenje od 55 € tri-zvezdice i 330 €  pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Tokio  ili i smeštaj u Tokiju, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Metropola Tokio-Jokohama broji više od trideset i tri miliona stanovnika i predstavlja najnaseljeniji grad na svetu.
Sam grad Tokio u kome živi oko osam miliona i šest stotina hiljada stanovnika je jedan od najvećih gradova na svetu. Uprkos ultramodernim sistemima komunikacije i gustoj mreži metroa, grad i dalje ima poteškoća sa prenaseljenošću i prevelikim brojem automobila.
Tokijski aerodrom udaljen je 80 km od centra.
Tokio čine dva dela Šitimači (Donji grad) i Jamanote (Gornji grad).
U Šitimačiju se mogu videti znamenitosti gradske kulture iz epohe Edo(1600-1868) a Jamanote je osnovan u XVII veku.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65