Unidea travel

Tivat

  • Avio karte Beograd Tivat od 107 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Tivtu, noćenje od 49 € tri-zvezdice i 159 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Tivat  ili i smeštaj u Tivtu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Tivat je primorski grad na jugozapadu Crne Gore, smešten u Boka Kotorskom zalivu.
Od 2011. godine, njegovo stanovništvo je bilo 14.031. Tivat je centar opštine Tivat, koja je najmanja opština u Crnoj Gori.
Već popularno turističko letovalište, Tivat će postati nautički turistički centar južnog Jadrana.
Ulazi u blizini Prevlake, kao i lokaliteti Župa i Kalimanj, pružaju sjajne uslove za izgradnju marina i jahting klubova.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65