Unidea travel

Tampa

  • Avio karte Beograd Tampa od 642 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Tampi, noćenje od 99 € tri-zvezdice i € / pet-zvezdica (dvokrevetna soba) 
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Tampa  ili i smeštaj u samom gradu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Tampa je grad u američkoj saveznoj državi Florida.
Grad je sedište okruga Hilsboro i nalazi se na zapadnoj obali Floride, na obalama zaliva Tampa bej. Područje današnjeg grada je bilo naseljeno od najranijih vremena autohtonim indijanskim plemenima Tokobage i Seminole. Današnja Tampa je deo metropolitanskog područja Tampa Bej koji čine još i gradovi Klirvoter i Sent Pitersberg u kome živi oko 2.700.000 stanovnika.
Tampa je dom i za nekoliko profesionalnih sportskih timova, a najpoznatiji su Tampa Bay Buccaneers (NFL) i Tampa Bay Lightning (NHL).

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65