Unidea travel

Taipei-Taiwan

  • Avio karte Beograd Taipei od 659 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Taipeju, noćenje od 43 € tri-zvezdice i 99 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Taipei  ili i smeštaj u samom gradu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Tajpej je glavni grad Tajvana.
Smeštene je u severnom delu zemlje, sastoji se od dvanaest okruga sa ukupnom populaciojom od oko 2,7 miliona.
To je kulturnom finansijsko i političko središte ostrva, pa bi svaka prva poseta Tajvanu trebalo da započne ovde.
Tajpej je prijateljski grad čija privlačnost leži u znatiželjnoj mešavini Japanske, Jugoistočno Azijskih i američkih uticaja.
Ovaj 300 godina star grad je na mnogo načina poput živog muzeja.
Tajpejska neobičnost je jedna od njegovih čari.
Možda je insipirsana Kavai kulturom Japana.
Kulturni kaleidoskop glavnog grada Tajvana pulsuira kuda god da krenete.
Tajpej ima desetine restorana svetske klase u kojima gurmani mogu probati najbolju regionalnu kinesku kuhinju, takođe postoje i mnoštvo noćnih pijaca koje poslužuju sjajne večernje grickalice u okruženju haotičnog uzbuđenja i zabave.
Bez obzira da li se zaustavljate na putu do drugog azijskog odredišta ili planirate duži boravak, Tajpej je bogatstvo iz više aspekata koje će vas zvati iznova i iznova.
Otkrijte srce Azije u prelepo Tajpeju!

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65