Unidea travel

Stokholm

  • Avio karte Beograd Stokholm-Skavsta od 145 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Stokholmu, noćenje od 85 € tri-zvezdice i 189 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Stokholm  ili i smeštaj u Stokholmu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Stokholm, glavni grad Švedske, obuhvata 14 ostrva i na južnom kraju jezera Molari na razuđenoj obali Baltičkog mora, između slatke i slane vode.  U gradskom jezgru mozete obici Gamla Stana (stari grad) nalaze se Katedrala Storkirkan iz 13. veka,
Kraljevska palata Kungliga Slottet i Nobelov muzej. Trajekti i brodovi za razgledanje prevoze putnike između ostrva.
Stokholm osnovan 1252. godine, glavni grad od 1634, razvio se u pulsirajuću raznoliku metropolu.
Predivne građevine zelene površine , kanali i mostovi, daju mu nezamenljiv pečat.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65