Unidea travel

Solun

  • Avio karte Begrad Solun od 187 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Solunu, noćenje od  55 € tri-zvezdice i 109 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Solun  ili i smeštaj u Solunu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Solun(Tesaloniki), drugi je po veličini i značaju grad u Grčkoj, posle Atine. To je i glavni grad istoimenog okruga Soulun i Periferije Središnja Makedonija.
Solun je jedna od najznačajnijih Luka Balkana. Grad se nalazi na vrhu Solunskog zaliva, duž kojeg se pruža dužinom od 20ak km.
Zapadno od grada pruža se tzv. Solunsko Polje, primorska ravnica blizu ušča Vardara u zaliv.  Sa drugih strana grad je okružen brdima planine Hortiatis.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65