Unidea travel

Skopje

  • Avio karte Beograd Skopje od 139 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Skopju, noćenje od 39 € tri-zvezdice i 79 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Skopje  ili i smeštaj u Skopju, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Skopje je glavni i najveći grad Severne Makedonije.
Grad je političko, kulturno, privredno i akademsko središte zemlje.
Leži na obalama Vardara niže njegovih stava s Treskom i Lepencem.
Skopje je takođe veoma atraktivno mesto sa svojom tvrđavom, kulturno istorijskim spomenicima, arheološkim nalazištima, sportskim dvoranama, pećinama u kanjonu reke Treske i jezerom Matka i lečilištima u istočnom delu grada.
Danas skopje postaje moderan grad.
U njemu živi oko četvrtine celokupnog stanovništva zemlje.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65