Unidea travel

Singapur

  • Avio karte Beograd Singapur od 575 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Singapuru, noćenje od 59 € tri-zvezdice i 199 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Singapur  ili i smeštaj u Singapuru, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Singapur se nalazi na ostrvu koji je odvojeno od poluostrva Malake Dohorskim moreuzom, koji istovremeno obeležava granicu sa Malezijom.
U luci, izgrađenoj u zoni intezivnog saobraćaja, pristaju brodovi iz celog sveta.
U Singapuru živi preko četiri i po miliona stanovnika- Kinezi, Maležani, Indijci i Evropljani.
Jednom rečju, on je pravi amalgam kultura i jezika.
Naziv republike proizilazi iz sanskrita siga pura što znači grad lava.
Danas je Singapur industrijska metropola, besprekorne čistoće, neobičnih trgovačkih centara (tačnije rečeno palata) okupana svetlošću. Grad ima odličnu infrastrukturu i saveršenu telekomunikacionu mrežu.
Znamenitosti u Singapuru: Vrtovi Tajger Balm, Kineska četvrt, vrh Bukit Timah, Nacionalni park, vrh Maunt Fejbar, ostrvo Sentoza, Nacionalni muzej.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65