Unidea travel

Sidnej

  • Avio karte Beograd Sidnej od 796 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Sidneju, noćenje od 60 € tri-zvezdice i 127 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Sidnej  ili i smeštaj u gradu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Sidnej se nalazi se na jugoistočnoj obali Australije i duž zaliva Jackson.
To je najveći i najmnogoljudniji grad u Australiji i glavni grad države Novi Južni Vels.
Sidnej je prva stanica mnogih australijskih itinerera, i to sa dobrim razlogom.
To je privlačan spoj uzbudljivog i lagodnog.
Uzbuđenje možete pronaći u gradu, ukoluko se udaljite samo nekoliko kilometara naićićete na zlatni pesak poznatih plaža
poput Bondi i Manli. Plaža Bondi duga je oko jedan kilometar i prima mnogo posetilaca tokom cele godine. Južni kraj je uglavnom rezervisan za surfovanje.
Žuta i crvena zastava definišu sigurna područja za plivanje, a posetiocima se savetuje da plivaju između njih.
Otkrićete divna mesta od sunčanih plaža do fascinantnog kulturnog nasleđa i neverovatnih atrakcija. U gradu se nalazi simbolična građevina Sidnejkse opere, Sidnejskog mosta i plaže prepune surfera i mladih.
Posetite zološki vrt Taronga Sydney smešten na brdu u severnom Sidneju, zoološki vrt Taronga može se pohvaliti zavidnom lokacijom, kao i impresivnom
kolekcijom životinja iz južnoameričkih džungli, afričkih savana, karipskih okeana i što je najvažnije australijskog zaleđa.
Najbolji način da dođete do Taronge je uhvatiti trajekt.
Definitivno sve što biste hteli da saznate o Australijskoj istoriji može se naći unutar zidova Australijskog muzeja. Osnovana samo 40. godina nakon što je prva flota stigla na australijske obale, australijski muzej fokusiran je na prirodne i antropogene izložbe, uključujući stotine plišanih životinja i izumrlu megafaunu. 
Postoji mnogo načina na koje možete doživeti ono što sidnejska opera nudi.
Remek delo arhitekture 20. veka, sidnejska opera na keju svake nedelje nudi više od 40 predstava.
Ako vas zaintrigira ono što se dešava van scene, prijavite se za dvosatnu backstage turu, koje goste vodi iza kulisa u ekskluzivni domen izvođača.
Gledajte da posetite Sidneju između septembra i novembra i na jesen između marta i maja. Takođe ćete verovatno otkriti da su najpopularnije atrakcije u ovo doba godine manje zauzete nego u daleko vrelijim letnjim mesecima od decembra do februara.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65