Unidea travel

Seul

  • Avio karte Beograd Seul od 534 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Seulu, noćenje od 43 € tri-zvezdice i 149 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Seul  ili i smeštaj u samom gradu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Velike palate, tradicionalne pijace i svetilišta su rame uz rame sa visokim neboderima, kolosalnim tržnim centrima i karaoke barovima u Seulu, glavnom gradu Južne Koreje.

Seul je pravi raj za ljubitelje hrane. Ne možete da prođete više od nekoliko blokova pre nego što izađete na pijacu sa hranom ili ulicu prepunu tezgi sa hranom.  Južnokorejska kuhinja je posebno inovativna, a prodavci pokušavaju da nadmaše jedni druge kako bi stvorili najnoviji inovativni novi trend.

Izuzetno efikasan sistem metroa olakšava navigaciju između tradicionalnih palata, i četiri gradske planine, gde mreža staza i parkova nudi obilje zelenog reljefa.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65