Unidea travel

Sao Paulo

  • Avio karte Beograd Sao Paulo od 676 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Sao Paulo, noćenje od 28 € tri-zvezdice i 113 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Sao Paulo ili i smeštaj u gradu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Sao Paulo ili Sampa, kako ga često nazivaju je verovatno jedan od turistički najpotcenjenijih  gradova koji je često u senci drugih mesta u brazilskom krugu sunca i plaža, kao što su Rio de Janeiro i Salvador. Zapravo to je sjajan grad koji treba istražiti. Vaš odmor u Sao Paolo bi trebao da vas odvede na obilazak istorijskih mesta kao što su  Patio do Colegio i Praca da Se u kojima se danas nalazi visoka gradska katedrala.
Posetite najcenjenije gradske muzeje kao što su Muzej umetnosti Sao Paola, na čuvenoj Avenidi Paluista i Pinacoteca Do Estado. Ne propustite Ibirapuera park, muzej moderne umetnosti u Sao Paolo i muzej Afro Bazil muzej.
Upoznajte fudbalske junake Brazila kroz interaktivne eksponate muzeja fudbala na stadionu Pacamebu. Sao Paulo je prelep grad gledan odozgo, pa odvojite malo vremena da odete do jedne od retkih tačaka
gde ćete moći da vidite dokle se ovaj grad proteže, posebno po zalasku sunca.
Istražite sve četvrti Sao Paola i živahna kulturna središta da biste otkrili da ovaj grad nije samo motor brazilske ekonomije, već i njegova kulturna snaga.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65