Unidea travel

Santjago de Čile

  • Avio karte Beograd Santjago de Čile od 899 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Santjago de Čile, noćenje od 50 € tri-zvezdice i 98 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Santjago de Cile  ili i smeštaj u gradu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Santiago, koji se ponekad naziva Santiago de Chile, glavni je i ekonomski centar Čilea. Grad se nalazi u centralnoj dolini Čilea, između planina Anda na istoku i Kordiljera na zapadu. Metropolitantsko područje ima oko sedam miliona stanovnika. Dom mnogih događaja koji prikazuje najbolje od čileanske kulture, takođe je domaćin vrhunskih međunarodnih festivala zvuka, ukusa i boja. Čileanska prestonica udahnjuje novi život svim svojim posetiocima. Raznolikost grada blista u mnogim kontrastnim četvrtima. Krenite da istražujete gradske ulice i lepe originalne umetničke galerije, dizajnerske radnje i zanatske pijace, kao i veliki izbor restorana, barova i kafića. Noćne sove mogu uživati u ukusu živahnog latinoameričkog života u modernoj Belavisti! Posetite centar Santiaga da biste stekli pravi osećaj grada. Saznajte više o zemlji u njenim brojnim lepim muzejima ili lutajte čuvenom Centralon pijacom- užitak za gurmane. Ljubitelji sjajnog otvorenog mora mogu se uputiti prema brdima  koja okružuju grad i zadiviti se panoramskim pogledom na Santiago sa veličanstvenim Andima u pozadini.  Iskoristite priliku da posetite jedan od mnogih gradskih parkova. Prvoklasne mogućnosti kupovine pronaći ćeteu modernom kvartu Alonso de Cordoba i u mnogim modernim tržnim centrima u gradu. Sa rastućom ekonomijom, obnovljenom umetničkom scenom i puno ekscentričnosti, Santiago je grad stare garde na vrhuncu moderne renesanse.

 

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65