Unidea travel

Šangaj

  • Avio karte Beograd Šangaj od 610 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Šangaju, noćenje od 43 € tri-zvezdice i 105 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Šangaj  ili i smeštaj u ovom gradu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Šangaj je najveći grad Kine i morsko pristanište na ušću reke Huangpu u reku Jangce, neposredno uz obali Pacifika. Grad ima status zasebne kineske pokrajine. Šangaj je grad i popularna turistička destinacija kako za Kineze, tako i za međunarodne putnike.
Grad ima šta da ponudi svima, uključujući duhovne hramove, muzeje koji inspirišu, modernu arhitekturu, klasične parkove i čajnice.
Šangajski Bund je popularna turistička destinaija i nasip uz reku Huangpu. Pogledi ovde nude sjajno vizuelno poređenje između istorijskih gradskih zgrada sa jedne i modernijih zgrada sa druge strane, uključujući neke od najviših i najinspirativnijih građevina u Aziji.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65