Unidea travel

Rim

  • Avio karte Beograd Rim od 154 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Rimu, noćenje od  69 € tri-zvezdice i 239 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)

 

Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Rim  ili i smeštaj u Rimu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Rim je glavni grad i posebna zajednica Italije, kao i glavni grad regije Lazio.  Večni grad, s neuporedivim umetničkim blagom, spomenicima arhitekture iz svih epoha zapadne kulture,  centar katoličanstva, a istovremeno živahan i uskovitlan.  Glavni grad Italije – Rim jednostavno mora da se vidi!

 

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65