Unidea travel

Rijad

  • Avio karte Beograd Rijad od 327 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Rijadu, noćenje od 50 € tri-zvezdice i 137 €  pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Rijad  ili i smeštaj u gradu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Dobrodošli u jedan od najbogatijih gradova na svetu, u kojem se nalazi najbolji muzej Saudijske Arabije, mesto svetske baštine koje povezuje priču o postanku Kraljevine i neki od najboljih hotela i restorana u zemlji.
Rijad je najveći grad Kraljevine Saudijske Arabije.
Iako su mnogi uobičajeni oblici zabave ograničeni, u Rijadu se mogu posetiti zanimljiva mesta, od istorijskih znamenitosti do nekoliko kula koje ističu tranziciju grada uz više inkorporisanja moderne tehnologije.
Danas je Rijad moderna metropola sa uspešnim finansijskim i poslovnim centrom i rastućom kulturnom scenom.
To je grad bogat istorijom, koji se može pohvaliti bezbrojnim tvrđavama, palatama i muzejima i nekim od najživopisnijih sokova u zemlji.
Takođe je dom najstarijeg univerziteta u zemlji (Univerzitet King Saud), plus jednog od najviših nebodera na svetu, Kingdom Centre i više od 4.000 džamija.
Saudijska Arabija je zemlja luda za fudbalom, a velike utakmice na stadionu King Fahad mogu privući od 50-70.000 ljudi, stvarajući odličnu atmosferu.
Međutim, fudbalski stadioni su zabranjeni za žene(iako je ova resuda ublažena 2018.godine).
Rijad je uglavnom poslovna destinacija.
Iako se pridržavaju pravila odevanja, možda ćete naići na mnoge Saudijce u zapadnjačkoj odeći.
Engleski govori većina Saudijaca(većina u Rijadu ga dobro govori), kao i većina stranaca.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65