Unidea travel

Ras al Khaimah

  • Avio karte Beograd Ras Al Khaimah od 352 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Ras Al Khaimah, noćenje od 35 € tri-zvezdice i 146 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Ras Al Khaimah  ili i Hotelski smeštaj, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Ras Al Khaimah je najseverniji emirat Ujedinjenih Arapskih Emirata. Poznat je po zalivskim plažama. U istoimenom glavnom gradu, Nacionalni muzej Ras Al Hajma zauzima vekovnu tvrđavu. Muzej poseduje regionalnu istoriju i arheološke eksponate. U blizini se nalazi velika, tradicionalna džamija Mohammed bin Salem. Severoistočno, planina Dhaiah Fort datira iz 19. veka.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65