Unidea travel

Quito Ekvador

  • Avio karte Beograd Quito od 799 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela Quito, noćenje od 39 € tri-zvezdice i 88 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Quito  ili i smeštaj u gradu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Quito je glavni grad Ekvadora nalazi se visoko u podnožju Anda na nadmorskoj visini od 2.850m. Izgrađen je na temeljima drevnog grada  i poznat je po dobro očuvanom kolonijalnom centru, bogatom crkvama iz 16. i 17. veka i drugim gradjevinama u kojima se mešaju evropski, mavarski i autohtoni stilovi. Tu spadaju katedrala na trgu Plaza Grande i izuzetno kićena jezuitska crkva Compania de Jesus.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65