Putno osiguranje

Tokom turističkog ili poslovnog boravka u inostranstvu, nepredviđeni zdravstveni problemi mogu vam poremetiti planove. Generali Osiguranje Srbija pomaže vam da polisom međunarodnog putnog osiguranja takve situacije prevaziđete.

Ukoliko vam se na putovanju desi nesrećni slučaj, bolest, ili se ukaže potreba za neodložnom hirurškom intervencijom i boravkom u bolnici, uz poli- su međunarodnog putnog osiguranja Generali bićete potpuno zbrinuti. Ovaj tretman omogućuje vam Dežurni centar asistentske kompanije Europ Assistance.

Polisa Generali Osiguranja Srbija predsta- vlja sredstvo plaćanja hitnih medicinskih usluga na putovanju i tokom boravka u inostranstvu. Aktivira se pozivanjem Call centra, čiji se broj nalazi na polisi, ili davanjem lokalnom lekaru ili medicinskoj ustanovi na uvid. Za više informacija o načinu upotrebe polise kliknite ovde.

Ukoliko je ugovoreno, osiguranik ima pravo i na nadoknadu u visini od 500 EUR u slučaju da je proveo najmanje 72 sata neprekidno u bolnici radi dobijanja neophodne medicinske pomoći (hospitalizacija).

Polisa može glasiti na osiguranika, a istom polisom mogu se osigurati i članovi porodice ili grupa putnika. Moguće je osigurati se i na duži period, tokom kojeg se više puta odlazi na željenu destinaciju. Za više informacija o vrstama polisa kliknite ovde. U zavisnosti od odabranog pokrića, usluge Generali međunarodnog putnog osiguranja mogu se pored medicinske pomoći, proširiti i na usluge kao što su upućivanje na najbližu šlep službu, advokata, novčane pozajmice u slučaju razbojništva. Za više informacija o nivoima putne i pravne asistencije kliknite ovde.

Pored nivoa pokrića, na cenu polise utiče i destinacija, broj dana koji planirate da provedete u inostranstvu, godište, kao i to da li putujete poslovno ili turistički. Posebne pogodnosti imaju korisnici platnih kartica Banke Intesa, Sber banke, Piraeus banke i Vojvođanske banke koji uz platne kartice dobijaju i Asistentske kartice. Time im je omogućeno besplatno međunarodno putno osiguranje.

Skijašima je za putovanje u inostranstvo na raspolaganju Generali SKI osiguranje. Ovo osiguranje pokriva troškove hitnih medicinskih intervencija i lečenja bolesti ili povreda u inostranstvu.

Polisu Generali međunarodnog putnog osiguranja možete kupiti u filijalama Generali Osiguranja Srbija i u više od 300 turističkih agencija širom Srbije, sa kojima sarađujemo. Generali Osiguranje Srbija može da se pohvali redovnom isplatom osiguranih slučajeva, brzinom pružanja pomoći na licu mesta i stručnim timom koji je spreman da odgovori na sve zahteve osiguranika.