Unidea travel

Puket Tajland

  • Avio karte Beograd Puket od 515 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela na Puketu, noćenje od 20 €  tri-zvezdice i 89 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Puket ili i smeštaj na Tajlandu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Puket je jedna od južnih provincija Tajlanda (changvat). Sastoji se od ostrva Phuket, najvećeg ostrva u zemlji, i još 32 manja ostrva u blizini njegove obale. Leži kraj zapadne obale Tajlanda u Andamanskom moru.
Ostrvo je mostom Sarasin povezano sa provincijom Phang Nga na severu.

Najpopularnije turističko područje na Phuketu je plaža Patong na centralnoj zapadnoj obali.  Većina noćnog života Phuketa i šopinga je u Patongu. Južno od Patonga leže plaža Karon, plaža Kata, plaža Kata Noi, i oko južnog vrha ostrva, plaže Nai Han i Ravai. Severno od Patonga nalaze se plaža Kamala, plaža Surin i plaža Bang Tao.
Ove oblasti su uglavnom mnogo manje razvijene od Patonga. Na jugoistoku je ostrvo Bon, a na jugu je nekoliko koralnih ostrva.  Ostrva Similan leže na severozapadu, a Phi Phi ostrva koja su deo provincije Krabi, na jugoistoku.

Svakako je jedno od najpopularnijih mesta za odmor i aktivnosti na Tajlandu.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65