Unidea travel

Prag

  • Avio karte Beograd Prag od 185 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Pragu, noćenje od 39 € tri-zvezdice i 79 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Prag  ili i smeštaj u Pragu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Prag, glavni grad Češke, razdvojen je rekom Vltavom. Gradsko jezgro bogato je sa šarenim baroknim zgradama, gotskim crkvama i srednjovekovnim astronomskim satom.  Dovršen 1402. godine, pešački Karlov most obložen je statuama katoličkih svetaca.

“Zlatni graad” već vekovima je značajan duhovno-kulturni centar s jedinstveno lepim gradskim građevinama.
Česi mogu da budu ponosni na svoj glavni grad, nekadašnje sedište bohemskih kraljeva i habsburških careva.
S mesta gde im je nekada bila rezidencija, na Hradčanima,
pruža se najbolji pogled na ovo čudesno delo urbanističke umetnosti koje je UNESCO uvrstio u spisak svetske kulturne baštine.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65