Unidea travel

Portoriko

  • Avio karte Beograd Portoriko od 629 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Portoriku, noćenje od 112 € tri-zvezdice i 215 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – San Huan ili i smeštaj u Portoriku, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Portoriko ispunjava gotovo sve zahteve za savršeni odmor na Karipskim ostrvima.
Bele peščane plaže mogu se takmičiti sa bilo kojim na svetu i ovde mozete pronaći zanimaciju za svačiji ukus: od užurbanih mesta za surfovanje do mirnih kutaka ostrva.
Lako dostupna mesta za ronjenje i ronjenje na dah i izvrsni nebesko plavi zalivi nude sjajna i nezaboravna iskustva.
Ipak, na ovom tropskom ostrvu ima više od života na sunčanim plažama.
Špansko-američki uticaji čine zabavni miks kulture sa obiljem nasleđa za istraživanje i naravno divnom i ukusnom kuhinjom.
Poznato je kao „Ostrvo koje očarava“.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65