Unidea travel

Podgorica

  • Avio karte Beograd Podgorica od 107 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Podgorici, noćenje od 39 € tri-zvezdice i 79 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Podgorica  ili i smeštaj u Podgorici, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Podgorica se nalazi na severnom delu Zetske kotline, u središtu Crne Gore, na raskrsnici nekoliko značajnih putnih pravaca koji vode od mora, ka kontinentalnom delu zemlje.
To je ne samo moderan grad, već grad koji predstavlja administrativno- upravni, politički, privredni, saobraćajni, naučni i prosvetno – kulturni centar Crne Gore.
Grad je blizu zimskim centrima na severu zemlje i letovalištima na Jadranskom moru.
Malo je spomenika kulture sačuvano, s obzirom na razaranja iz Drugog svetskog rata. Iz turskog perioda sačuvana je Sahat-Kula iz 18 veka dve od nekadašnjih šest Džamija, kao i uske ulice oko njih koje sačinjavaju Staru Varoš

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65