Unidea travel

Pert

  • Avio karte Beograd Pert od 817 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Pertu, noćenje od 69 € tri-zvezdice i 105 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba) 
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Pert  ili i smeštaj u gradu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Pert je jedan od najizolovanijih glavnih gradova na planeti, ovaj suncem natopljeni glavni grad Zapadne Australije prkosi
svojoj udaljenoj lokaciji smelim razmetanjem svojim bogatstvom- a ima ih mnogo, i prirodnih i materijalnih. Prekrasno okruženje uz vijugavu reku Svan, sa nizom bisernih plaža u blizini pruža savršeno igralište za avanture na otvorenom. Jedrenje, plivanje, ribolov i plovidva se su popularne stvari a u centru grada prelepi Kings Park obiluje prirodnim grmljem i panoramskim pogledom.
Četvrti je po veličini u Australiji posle Sidneja, Melburna i Brizejna.
Perth u Australiji ima sunčanu klimu u mediteranskom stilu sa prosečno osam sunčanih sati dnevno. Leta su vruća i suva, mada ne bez kiše s povremenim kratkotrajnim grmljavinama i olujama tokom cele sezone.
Najtopliji mesec je uglavnom februar, a najhladniji jul i avgust.
Zime su prohladne i vlažne, a većina Pertovih godišnjih padavina pada između maja i septembra.
Proleće je posebno lepo vreme za posetu, pod toplim i vedrim uslovima.
Poput Melburna, Pert se često svrstava u jedan od najživljih gradova na svetu i uprkos neboderima koji niču, grad odiše osvežavajuće opuštenom vibracijom.,
Ali i dalje ćete pronaći mnoštvo turističkih atrakija i aktivnosti velikog grada.
Pogledajte kako se zlato sipa u kovnici Pert ili se divite jednom od najvećih muzičkih instrumenata u Bell tower. Možete da ručate u finim restoranima, kupujete u stilskim buticima, posetite umetničke galreije i muzeje.
Nedaleko od grada, idilično ostrvo Rottnest je popularno odredište za jednodnevne izlete, kao i Fremantle na ušću reke Svan. Priroda i urbani život postoje u Pertu na zapadnoj obali Australije.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65