Unidea travel

Peking

  • Avio karte Beograd Peking od 480 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Pekingu, noćenje od 56 € tri-zvezdice i 124 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Peking  ili i smeštaj u Pekingu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Peking je centar jedne od najstarijih svetskih civilizavija. Nalazi se u severnom delu Kine, između reka Peh Ho i Junting Ho i zauzima treće mesto po veličini na svetu.  Danas ovde na svakom koraku nailzimo na tragove bogate prošlosti Kine. Sastoji se od četiri velike oblasti.
U centru se nalazi Zabranjeni grad- tokom pet vekova u veličanstvene carske građevine i prostrane dvorane nisu puštani obični smrtnici, niko, sem nebeskog sina, njegovih žena i sluga.
Ni na jednom drugom mestu u Kini ne postoji tako jak kontrast modernog i tradicionalnog, kao u Pekingu. Oko istorijske Carske palate uzdižu se oblakoderi, brojne fabrike i industrijska postrojenja.
Neke od znamenitosti koje bi trebalo posetiti su: Nebeski hram, Zabranjeni grad, Carski grad, Bela pagoda, Letnja carska palata; izvan grada: grobnice dinastije Ming i Kineski zid.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65