Unidea travel

Pariz

  • Avio karte Beograd Pariz od 129 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Parizu, noćenje od 84  tri-zvezdice i 349  pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Pariz  ili i smeštaj u Parizu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Glavni grad Francuske nudi uzbudljive kontraste: bogat tradicijom a istovremeno avangardan, ogroman, a s druge strane neverovatno šarmantan.
Pariz je grad mode i umetnosti, multikulturalan a ipak tipično francuski.
U današnjoj aglomeraciji na površini od 105 km kvadratnih živi oko 12 miliona ljudi-što je više od 20 % ukupnog francuskog stanovništva.
Istorijski centar grada na Seni relativno je pregledan i mnoge znamenitosti mogu se obići peške, ali bi trebalo odvojiti dovoljno vremena, jer bi samo u Luvru mogli da se provedu dani.
Znamenitosti koje se mogu videti od severne pa do južne Sene su Ajfelova Kula, Palata invalida, Trijumfalna kapija na Jelisejskim poljima, katedrala Notr Dam.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima.  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65