Unidea travel

Osaka

  • Avio karte Beograd Osaka od 659 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Osaki, noćenje od 45 € tri-zvezdice i 149 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Osaka  ili i smeštaj u samom gradu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Osaka je mlađi brat Tokija i prepun je zabave. U sedmom veku bio je glavni grad Japana, sada je grad neonskih kula, i zadržao je svoj komercijalnu duh.
Namba je centar Osake, mesto je gde se mnogi stanovnici Osake svake večeri upute u potrazi za restoranima ili trznim centrima. Većina lokala nalazi se uz Daikokubaši, najživlju gradsku zabavnu ulicu.
Put se prostire preko kanala Dotonbori-gava, njegovih neonskih natpisa i animiranih reklama koji se ogledaju u mirnoj vodi. Nije vam potreban japanski jezik da biste shvatili šta svaki restoran služi.

Zbog priobalnog položaja Osake, vreme je relativno umereno tokom cele godine. Najbolje vreme za odlazak je obično od oktobra do novembra i od marta do maja, kada je  uglavnom vedro.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65