Unidea travel

Orlando

  • Avio karte Beograd Orlando od 698 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Orlandu, noćenje od 72 € tri-zvezdice i 304 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Orlando  ili i smeštaj u samom gradu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Orlando je treći po veličini grad američke savezne države Florida. Orlando je jedno od najposećenijih porodičnih destinacija na svetu čiji je centar grada podjednako zanimljiv kao i nadaleko poznati tematski parkovi.
Sa klimom koja u proseku iznosi oko 24 °C, postoji iznenađujući broj stvari koje treba ovde iskusiti. Zabavni parkovi Disney World i Universal Orlando su toliko veliki, raznovrsni da mnogi turisti citave svoje odmore provode u njima.
Ali bila bi greška prevideti druge aktivnosti Orlanda jer je ostatak grada prepun sličnih atrakcija za porodicu, poput vodenih parkova,
džinovskih akvarijuma i zooloških vrtova, uzbudljivih šou predstava, obilazaka čamcima po močvarama i puno mogućnosti za golf.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65