Unidea travel

Nasau-Bahami

  • Avio karte Beograd Nasau-Bahami od 669 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela na Bahamima, noćenje od 188 € tri-zvezdice i 465 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – London  ili i smeštaj u Londonu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Nasau (Bahami)

Nasau je glavni grad i komercijalni centar Bahama.
Prema procenama iz 2016. godine u gradu živi 274.400 stanovnika, što predstavlja 70% stanovništva Bahama (≈391,000). Linden Pindling međunarodni aerodrom, najveći aerodrom Bahama, se nalazi 16 km zapadno od Nasaua i ima dnevne letove za najveće gradove SAD, Kanadu,
Ujedinjeno Kraljevstvo i Karibe.
Grad je lociran na ostrvu Nju Providens.
Bahami su se istorijski smatrali uporištem pirata (zbog velikog broja ostrvaca, oko 3000, koja su razbacana po moru i koje je bilo tesko kontrolisati)
Lov na kitove je najpopularniji sport na Bahamima.
Na Bahamskim ostrvima Nova godina se slavi uz muziku i ples. Naziv ovog praznika Džunkanoo potiče od imena pirata Džona Kanoea.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65