Unidea travel

Mumbai

  • Avio karte Beograd Mumbai od 581 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Mumbaiju, noćenje od 29 € tri-zvezdice i 80 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Mumbai ili i smeštaj u gradu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Mumbai je kosmopolitska metropola, ranije poznata kao “Bombay”, predstavlja  jednu je od najvećih gradova u Indiji takođe je i glavni.  Grad je prvobitno bio konglomeracija sedam ostrva na obali Konkana koja su se vremenom spojila u ostrvski grad Bombaj.  Ostrvo je zauzvrat spojeno sa susednim ostrvom Salsette da bi oblikovalo Veliki Bombaj.  Grad ima procenjeno gradsko stanovništvo od 21 miliona od, što ga čini jednim od najmnogoljudnijih gradova na svetu.  Mumbai je nesumnjivo komercijalni glavni grad Indije i jedan od glavnih lučkih gradova u zemlji.  U Mumbaju se može videti dosta, ali tipične “Turističke” znamenitosti koncentrisane su u Južnom Mumbaju.Kulturni život Mumbaja odražava njegovu etničku raznoliku populaciju.  Grad ima niz muzeja, biblioteka, književnih organizacija, umetničkih galerija pozorišta i drugih kulturnih ustanova.  Chhatrapati Shivaji Maharaj Vastu Sangrahalaza (ranije Muzej princa od Velsa u zapadnoj Indiji), smešten u zgradi koja je britanska arhitektonska mešavina hinduističkih i muslimanskih stilova, sadrži tri glavna odeljka: umetnost, arheologija i prirodna istorija.  U blizini je umetnička galerija Jehangir, prva stalna umetnička galerija u Mumbaiju i centar za kulturne i obrazovne aktivnosti.  Razni muzički koncerti, festivali i plesne produkcije  održavaju se tokom cele godine u mnogim gradskim kulturnim i zabavnim ustanovama.

Mumbaj je takođe centar ogromne indijske filmske industrije, poznate kao Bolivud.

 

 

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65