Unidea travel

Moskva

  • Avio karte Beograd Moskva od 266 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Moskvi, noćenje od  35 € tri-zvezdice i 99  € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Moskva  ili i smeštaj u Moskvi, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Glavni grad Rusije leži na reci Moskvi, pritoci Volge.
Prvi put je pomenut 1147.godine, a 1325. postao je velikokneževsko sedište.
Za vreme vladavine Petra Velikog, glavni grad je umesto Moskve postao novoosnovani Sankt Peterburg. Tek 1918, za vreme boljševika, Moskva je ponovo postala središte Političke moći. Ova metropola ima preko 10 miliona stanovnika i može da se pohvali brojniim kulturnim ustanovama.  Zbog 60 pozorišta i 75 muzeja, 100 visokih škola i oko 2.300 zaštićenih spomenika, Moskva je jedna od vodećih gradova u svetu.  U kulturno-istorijske znamenitosti ove metropole spadaju Crveni trg, čarobna crkva Sv.Vasilija Blaženog, Kremlj,
Aleksandrova bašta, ostaci manježa , Lenjinov mauzolej s balsamovanim telom Vladimira ilijiča Lenjina i brojni grobovi političara i umetnika.
Preporučuje se i obilazak stanice moskovskog metroa koje donekle izgledaju kao palate.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima.  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65