Unidea travel

Minhen

  • Avio karte Beograd Minhen-Memingem od 146 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Minhenu, noćenje od 79 € tri-zvezdice i 289 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Minhen  ili i smeštaj u Minhenu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Minhen je glavni grad Bavarske, dom je vekovnih zgrada i brojnih muzeja. Grad je poznat po  proslavi svake godine festivala Oktoberfesta kao i svojim pivnicama, uključujući čuveni Hofbrauhaus, osnovan 1589. U Altstadtu (Stari grad), centralni trg Marienplatz sadrži znamenitosti poput Neotičke Neues Rathaus (gradska kuća), sa popularni glockenspiel pokazuje da zvoni i ponovo stvara priče iz 16. veka.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65