Unidea travel

Milano

  • Avio karte Beograd Milano od 180 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Milanu, noćenje 79 € tri-zvezdice i 219 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Milano  ili i smeštaj u Milanu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Milano, metropola u severnom italijanskom regionu Lombardija, svetska je prestonica mode i dizajna. Kuća domaće berze i finansijsko čvorište poznato i po vrhunskim restoranima i radnjama. Gotska katedrala Duomo di Milano i manastir Santa Maria delle Grazie, u kome se nalazi mural Leonarda da Vincija „Poslednja večera“, svedoče o vekovima umetnosti i kulture.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65