Unidea travel

Melburn

  • Avio karte Beograd Melburn od 790 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Melburnu, noćenje od 74 € tri-zvezdice i 163 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Melburn ili i smeštaj u gradu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Melburn je glavni grad južne države Victoria i ujedno drugi najveći grad u Australiji.
Mnogi ga takođe smatraju kulturnom i kosmopolitskom prestonicom zemlje sa ogromnim nizom divnih atrakcija za posetioce,
uključujući velike parkove, muzeje, galerije, pozorišta i moderne prodavnice.
Melburn je lep, moderan grad i popularno odredište svih posetilaca Australije.
Stvari koje bi trebalo posetiti u Melburnu
U centru grada pronaći ćete Eureka Tower, najvišu stambenu zgradu u južnoj hemisferi sa fantastičnim panoramskim pogledom na ceo Melburn.
U blizini Dockland-a pronaći ćete odlične prodavnice, kafiće, barove, porodične aktivnosti i razne događake iz živopisnog ambijenta na obali.
Da biste saznali sve o istoriji Australije, u ponudi su neki sjajni muzeji.
Muzej imiracije u ulici Flinders pruža mnoge dirljive priče ljudi koji su migrirali u Australiju.
Neposrednio ispred centra grada pronaći ćete Carlton i mnoge istorijske zgrade, uključujući muzej Melburn, najveći na južnoj hemisferi sa mnogo zanimljivih
i interaktivnih galerija.
Kraljevska galerija u Carlton vrtu je UNESCO-ovo svetsko nasleđe i jedan od najstarijih preostalih svetskih izložbenih paviljona.
St.Kilda je atrakcija na obali Melburna i veoma popularna destinacija za one koje vole plaže i one koji traže odlično mesto za opuštanje i uživanje u atmosferi ili zabavu
tokom noći u modernom baru.
Ako želite da putujete malo izvan grada, veliki okeanski put vodiće vas duž jugozapadnog dela Viktorije i 243 km izvanrednog priobalnog pejzaža.
Neko od glavnih događaja na vašem putu su svetionik Split Point, vidikovac Marriner u zalivu Apolo i nacionalni park Otvai.
Ostrvo Filip nalazi se na ušću zapadnog zaliva Port, na manje od 2 sata vožnje od Melburna. Ostrvo ima mnogo atrakcija, ali najpoznatija je parada pingvina na plaži Summerland, gde pri zalasku sunca možete videti kako pingvini šetaju plažom od svojih gnezda sa mora. Šetnja i biciklizam su dva odlična načina za kretanje oko Melburna, a grad vam to olakšava jer je generalno ravan i nudi izvrnu mrežu biciklističkih staza.
Mnogo biciklističkih staza se deli sa pešacima, šetačima pasa i skejterima, pa je vredno biti na oprezu dok putujete.
Sistem javno prevoza javnog prevoza poznaj je pod nazivom Metlink i sastoji se od autobusa, vozova i tramvaja, a tramvaji nude sjajan način da grad vidite laganim tempom.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65