Unidea travel

Mauricijus

  • Avio karte Beograd Mauricijus od 577 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela na Mauricijusu, noćenje od 75 € tri-zvezdice i 379 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Mauricijus ili i smeštaj na Mauricijusu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Lepotu ovog malog ostrva, koje se nalazi na istočni obalama Afrike u Indijskom okeanu, opisali su veliki pisci kao što su Šarl Bodler i Mark Tven. Tven je rekao da je Bog stvorio drugi Raj u Mauricijusu. I zaista, ostrvo je kao iz bajke- sunce, beli pesak, mirne lagune sa kristalnom bodom prelepe plaže koje se prostiru kilometrima i doline sa palmama.
Lepotu ovog ostrva više ne predstavljaju tajnu- Mauricijus trenutno vrvi od turista.
Naziv Mauricijus poznat je naširoko zahvaljujući najčuvenijoj poštanskoj marki na svetu.
Specifičnu atmosferu ostrva čini spoj azijatskog društvenog mira i francuskog tila življenja.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65