Unidea travel

Marakeš

  • Avio karte Beograd Marakeš od 234 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Marakešu, noćenje od 55 € tri-zvezdice i 121 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Marakeš ili i smeštaj u gradu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Marakeš, nekadašnji carski grad u zapadnom Maroku sa andaluzijskom arhitekturom i drevnim ulicama koje bruje od ljudi, magaraca, mopeda i mazgi,  grad je sa mnogo slojeva za istraživanje. Džamije i palate koje stoje vekovima fokusiraju vašu pažnju na promenljivu prošlost grada. 

Karnevalska atmosfera na glavnom javnom trgu Djemaa El Fna plamti od života dok plesači nastupaju za okupljene.

Putovanje u Marakeš može da pruži mnoštvo različitih iskustava.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65