Unidea travel

Manila-Borakaj Filipini

  • Avio karte Beograd Manila od 673 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Manili-Borakaj, noćenje od 40 € tri-zvezdice i 140 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Manila  ili i smeštaj u gradu Manila ili letovalistu Borakaj, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Smešten u zalivu Manila, glavni grad Filipina podeljen na 16 gradova, od kojih svaki ima svoj jedinstveni karakter.
Grad je divan spoj starog i novog – od drevnih španskih crkava do blistavih visokogradnji, čudesnih uličnih štandova i modernih tržnih centara, istorijskih znamenitosti do sofisticiranih, živahnih barova i restorana.

Boracaj je najpoznatije ostrvo na Filipinima
Poznata po svojim zadivljujućim belim plažama od četiri kilometra, omiljeno je mesto za vikend posetioce iz Manile i ima široki izbor hotela, letovališta, restorana i barova.
Aktivnosti koje se nude uključuju spa centar Mandala i golf teren, postoje brojne mogućnosti ronjenja ali ovde je i jednostavno provoditi svoje vreme ne radeći ništa posebno.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65