Unidea travel

Manama-Bahrein

  • Avio karte Beograd Manama od 283 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Manami, noćenje od 56 € tri-zvezdice i 128 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Manama  ili i smeštaj u Bahreinu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Manama je glavni i najveći grad Bahreina sa približno 155.000 stanovnika, što je otprilike četvrtina stanovništva zemlje. Pojavila se kao glavni grad nezavisnog Bahreina nakon perioda dominacije Portugalije i Persijanaca ranije u njenoj istoriji.  Arapski je službeni jezik, iako se engleski i persijski široko govore.  Bahrein ima istoriju koja datira 5000 godina, od drvenog perioda Dilmun do islamske ere.

Zemlja nudi tri tvrđave koje su pedantno obnovljene i otvorene za javnost, iako nedostatak natpisa i opšte promocije od strane turističke industrije u zemlji ponekad otežava pronalazak ovih lokaliteta. 

Najveći godišnji događaj Bahreina je trka formule 1, koja se održava svakog aprila u Bahrain International Circuit. Zbog visokih temperatura u Bahreinu morske aktivnosti deluju izuzetno primamljivo.  Jedrenje i ronjenje su posebno popularni. Tržni centar (City Centre) je najpopularniji u Bahreinu, koji uključuje bioskop, vodeni park i puno zapadnih brendova. Bahrein ima impresivnu Gastronomsku ponudu sa brojnim restoranima.

Glavno mesto je Adliya, gde možete odabrati između brojnih kafića, modernih restorana. Postoji čak i popularna uličica u Juffair zvana “American Alley”, a to je zvog velike raznolikosti američkih restorana u tom području.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65