Unidea travel

Malta

  • Avio karte Beograd Malta od 134 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela na Malti, noćenje od  49 € tri-zvezdice i 145 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Malta  ili i smeštaj na Malti, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Republika Malta sastoji se od tri ostrva: Malta, Goco i Komino koji se nalaze u Sredozemnom moru između Sicilije i Tunisa. Blaga klima, odlični uslovi za ronjenje i surfovanje, zanimljive znamenitosti, neponovljive geološke formacije(pećine, klisure, stene) i mnogobrojni hoteli privlače milion turista godišnje.
Danas je turizam osnovni izvor prihoda Malte. Turisti, koji ovde dolaze pre svega se bave morskim sportovima.
Uslovi su odlični za vindsurfing i ronjenje. Živopisni zalivi su savršeni za sunčanje i plivanje, a temperatura ne pada ispod 15°C, čak ni u januaru.
Ovde se turisti mogu diviti arhitektonskim remek-delima kao što je katedrala Sveti Jovan ili bivši dvorac viteškog reda sv. Jovana, danas sedište parlamenta.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65