Unidea travel

Maldivi

  • Avio karte Beograd Maldivi od 560 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela na Maldivima, noćenje od 63 € tri-zvezdice i 569 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Maldivi  i smeštaj na Maldivima, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Maldivski arhipelag se nalazi u severnom delu Indijskog okeana, jugozapadno od južnog dela Indije, Sastoji se od 1200 koralnih ostrva, grupisanih u atole.
Prosečna godišnja temperatura iznosi 26,7°C.
Maldivka ostrva svake godine posećuje oko 500 000 turista, najviše u periodu od januara do marta. Pošto je veći deo arhipelaga nedostupan za posetioce, sa prilivom turista ostrva u to vreme postaju prenaseljena. Maldivi su pravi raj za ronioce, koji ovde nalaze kristalnu čistu vodu i mnoštvo koralnih atola.
Turistima još iz aviona oduzima dah pravi nebeski odraz u ogledalu okeana, po kome su raštrkani bezbrojni koralni grebeni ostrva.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65