Unidea travel

Majami

  • Avio karte Beograd Majami od 582 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Majamiju, noćenje od 92  tri-zvezdice i 242 pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Majami  ili i smeštaj u samom gradu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Majami (engl. Miami) je grad smešten u jugoistočnom delu američke savezne države Floride. Majami je drugi najveći grad na Floridi, ali i najveći grad i sedište okruga Majami-Dejd.
Šire područe Majamija mesto je gde se susreću brojne kulture i nalazi se pod snažnim uticajem velike populacije etničkih Latinoamerikanaca i karipskih ostrvaca od kojih su mnogi izvorni govornici španskog i haićanskog jezika.
Važnost regije kao međunarodnog finansijskog i kulturalnog središta digla je Majami do statusa svetskog grada,
a uz Atlantu grad je jedno od najvažnijih poslovnih središta u jugoistočnom delu SAD.
Majami je popularna destinacija, koju godišnje posete milioni posetilaca iz celog sveta.
Zajedno sa susednim Majami Bičom, poznat je po slavnim noćnim klubovima i muzičkim festivalima na kojima se mogu čuti razni muzički stilovi: disko, dens, elektro, hip hop…
Muzička kultura grada je vrlo bogata i raznovrsna.
Latinoamerikanci su iz svojih domovina doneli instrumente konga i rumba, koji su se ovde odomaćili kao i salsa, bačata, merengve…
Neke od sjajnih turističkih destinacija Majamija su: South Beach, Star Island, Zoološki vrt Majamija, Parrot Jungle Island, Nacionalni park Everglades.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65