Unidea travel

Lisabon

  • Avio karte Beograd Lisabon od 199 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Lisabonu, noćenje od 55 € tri-zvezdice i 149 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Lisabon  ili i smeštaj u Lisabonu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

U “belom gradu” sa širokog ušća reke Težo mnoštvo kuća penje se uz strmo brdo.
Božanstven položaj grada privlači posetioce iz celog sveta, koji se, kao i lokalno stanovništvo, kroz grad voze starim škripavim tramvajima eléctricos.
Alfama, najstariji i najživopisniji deo grada, pravi lavirint na brdu orijentalnog duha , krunisan ruševinom Kastelo de Sao Žorže.
Između ruševina zamka i srednjovekovne katedrale Se nalaze se dva od mnogih lepih vidikovca, po kojima je Lisabon poznat.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65