Unidea travel

Kuvajt

  • Avio karte Beograd Kuvajt od 247 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela u Kuvajtu, noćenje od 72 € tri-zvezdice i 347 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Kuwait (Kuvajt) ili i smeštaj u gradu, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Država i glavni grad Kuvajt je država koja se nalazi se u Persijskom zalivu, graniči se sa Irakom na severu i Saudijskom Arabijom na jugu.
Kuvajt je islamska zemlja sa jakom tradicijom, ima i nekoliko crkava. Životni standard je prilagođen potrebama sopstvenog naroda. 

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65