Unidea travel

Krabi Tajland

  • Avio karte Beograd Krabi-Tajland od  631 € sa taksama
  • Prosečna cena Hotela na Krabiju, noćenje od 20 € tri-zvezdice i 83 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Krabi ili i smeštaj, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Krabi je najuzbudljiviji deo celog Tajlanda, to je provincija koja ima neverovatne pejzaže, prelepe bele plaže koje se protežu kilometrima, džungle i preko 200 ostrva pored obala.
Najbolje vreme za posetu je između novembra i aprila, jer vreme na jugu Tajlanda može biti nepredvidivo, ali sobzirom da se mnogo mesta otvara tokom čitave godine uvek se može pronaći zanimacija.
Aerodrom u Krabiju nudi više ruta i češće letove nego ikad ranije, zato dodjite i istražite najbolje stvari u Krabiju!

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65