Unidea travel

Kingston-Jamajka

  • Avio karte Beograd Kingston od 699 €  sa taksama
  • Prosečna cena Hotela na Jamajci, noćenje od 101 € tri-zvezdice i 134 € pet-zvezdica (dvokrevetna soba)
Sami pretražite našu ponudu ili pošaljite upit.

Vi birate datum i vreme polaska, avio kompaniju ili tip Hotela i uslugu, pretražite našu ponudu bilo da želite samo avio karte Beograd – Kingston  ili i smeštaj na Jamajci, rezervacije i informacije su besplatne. Kupovina je jednostavna i u par koraka možete pronaći sve prema vašim potrebama.

Putno zdravstveno osiguranje sa pristupačnom cenom predstavlja idealnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu. Kontaktirajte nas za cenu i Više informacija.

Kingston je glavni grad Jamajke u kom živi petina ukupnog stanovništva ostrva. To je rezultat trenda migracije iz ruralnih u urbana područja tokom godina. Grad je kulturno i komercijalno središte Jamajke.
Na severnoj strani Kingston je okružen planinama, a na jugu je gusto naseljeno središte, istorijski bogato. Ono što je “must see” u Kingstonu je svakako muzej Boba Marlija u okviru koga možete videti Marlijev hologram, u prirodnoj veličini. Rasta, rege su sinonimi za Jamajku. Muzika je svuda. Noćni život počinje nakon ponoći i traje sve do jutra.
Jamajka je prestonica rege muzike i opuštenog života.
Zemlja plaža koje svojom lepotom oduzimaju dah, spektakularnih zalazaka sunca.
Erol Flin je za Jamajku jednom izjavio da je “lepša od bilo koje žene”.

* Ponuda na našoj stranici se odnosi na povratne avio karte sa uključenim taksama i ručnim prtljagom u trenutku objave. Cena smeštaja je bazirana na prosečnoj ceni noćenja u Hotelima*** .  Avio kompanije i Hoteli zadržavaju pravo promene uslova i cena, pozovite nas i poslaćemo Vam ponudu avio karata i hotelskog smeštaja prema vašim potrebama.

Call Now Button064/645 69 65